Az első...

 2008.06.22. 18:22

A címből is látszik, hogy ez az első... az első "ilyen":) Még egyenlőre nem tudom, hogy mért és kinek írom, talán csak úgy és magamnak. Persze magamnak ott vannak a gondolataim, de azok csak az enyémek... szóval itt talán a publikus gondolataim lesznek, amiket megosztok a nagyvilággal, szóval akit érdekel olvassa, akit nem, az meg nem:) De ez az egész erre való, nem?!
----------
Megint vasárnap van... nem szeretem a vasárnapot, mert közel a hétfő. És hétfőn mindig történik valami! Holnap például egy geometria vizsga fog velem történni, de nagyon. Nem hiszem, hogy ez egy jó dolog lesz, mivel az előző két alkalommal sem volt valami jó, sőt... A másik dolog, hogy nem tanultam annyit, mint amiennyit kellett volna, de ilyen melegben nem is lehet rendesen oda koncentrálni. Már nagyon várom, hogy kicsit lejjebb menjen a hőmérséklet, akkor végre talán neki tudok állni, és még egy sétát is be fogok iktatni, de még mindig 31 fok van itt Fehérváron...
Úgy érzem, hogy ma sem fogok sokat aludni. Tegnap se sikerült, meg előtte se, meg egy ideje már... Egyenlőre a koffein tart életben, de ha minden jól megy, akkor kedd délután lefekszem aludni, és úgy maradok legalább másnap reggelig, ha nem tovább! Ja igen... kedden lemegyek Balatonfüredre, mert anyuék most ott vannak hugommal:) Én meg még mindig itt szenvedek a kollégiumban (a melegben) és tanulok... azaz tanulnom kellene, mert nyúz a lelkiismeretem.
Most elindulok, és veszek valamit vacsorára... ez ilyen 2in1 dolog lesz, kaja és séta, aztán nekiesek a geometriának.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://orshee.blog.hu/api/trackback/id/tr72533898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anrab 2008.06.23. 13:16:24

Hát igen a meleg kikészíti az embert. Van ez így, ügyi csaj vagy megoldod biztos a geom-ot. Ettől meg nem félek. Csak egy kicsit jobban kell mosolyogni baboss bácsira. Hiddel.. ez lehet a titok. Nah jó azért tanulni is kell :) Nyugodtan lejöhetsz hozzánk tanulni. Itt annyira nincsen meleg. Hely van.. azon nem múlik. Bekopogsz oszt itten vagy :) Belépőt meg majd még kitaláljuk. Légy jrossz, de ne túlságosan!

orshee 2008.06.23. 13:31:28

Köszi a felajánlást!:)
Már feltettem egy adag alufólát az ablakra, így most egész jó! De még szenvedek egy darabig biztos, mielőtt nekiállok:)

rh · http://rolandhegedus.com 2008.07.01. 08:34:52

tegnap ejjel sikerült aludnod, ha jól láttam:$
hála istennek:)

rh · http://rolandhegedus.com 2008.07.01. 08:38:43

Egyébként emlékeim szerint az aktívabb életmódot élő embereknek gyakran okoz gondot az esti elalvás.
Természetes körülmények között a melatonin(azt hiszem:/) nevű hormon a testben minden este fölszaporodik, álmosságot okoz, majd amint közeledik a reggel, a szintje ismét lecsökken. Ennek a mechanizmusnak több előfeltétele van (nyugalom, csend, sötétség, stb...) ami nem feltétlenül biztosított. Ha nem is ez a három de mindenféleképp olyan dolgok, amikhez az ember hozzászokott, és tudja, hogy biztonságban van. A mai világ, az éjszakázások, a mesterséges fényforrások, a tanulás a melatonin termelését szabálytalanná teszik. Ezért nem tudsz se te, se én aludni.
süti beállítások módosítása