Back!

 2008.08.24. 10:42

Éppen nagyon szurkolok a férfi vizilabda vélogatottnak! Hát igen, jók ám! Végülis annyira nem gáz, egyedül ülök a szobámban, nyakig betakaródzva és visítok minden egyes gólnál:) A takaró azért van, mert szokás szerint nyitva van az ablakom és jön be a hideg, ami annyira nem jó, de a friss levegő csak így jön be, a hideggel együtt. Nem is tudom, hogy milyen idő ez. Felhő, szél, néha esik. Ősz van? Áhh, pakolnom kellene, de őszintén semmi kedvem. Nem szeretek költözni, se oda, se vissza. Bár már várom. Szeretek ott...:) Most nem jó itthon. Itt nem tudok röhögni a szomszéjaimon, ahogy bénáznak a porszívóval! Bár már idén sem fog menni, mivel szétszedték a "csodálatos" társaságot... Magamban nagyon nevetek. Eszméletlenül kárörvendő vagyok! Rajtuk egy élmény kárörvendeni, valahol megérdemlik. Én is biztos megérdemlem, amit kapok, vagy amit éppen nem.

Sokáig gondolkoztam, hogy mi lenne ide a megfelelő mjúzik. Szeretném a Queen-től a We are the champions-t, de nem akarok előre inni a maci bőrére. Főképp, hogy már Szécsi kiabál:) Ezért inkább egy kis Fort Minor, amihez találtam egy jó kis Gyilkos Számos videót:

Fort Minor - Remember the name (feat. Styles)

https://www.youtube.com/watch?v=reb3C2wpJLQ

Pakolás össze, autó mosás - takarítás, bepakolás, utazás, kipakolás, pihenés, és utánna...

A bejegyzés trackback címe:

https://orshee.blog.hu/api/trackback/id/tr65630141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása