310km

 2008.06.28. 20:41

Igen, ez a mai napi kilóméter adagom:) Ebből 250km reggel volt 3óra alvás után... Nem volt semmi... majd kiestek a szemeim... még a kávét sem tudtam meginni!

Jó volt a tegnapi (azaz mai) buli, bár meleg volt, és nagyon sokan voltak, hering feeling:D De most valahogy nem megy... igaz délután még aludtam kb 3-4 órát, de nagyon tompa vagyok még így is. Persze a srác már nem volt ott tegnap a Burger Kingben... jellemző... rám és a szerencsémre:D

Most egy kis mosás, egy kis teregetés... aztán jó sok alvás (remélem). Holnaptól újra geometria, mert megérdemlem! Aztán geodézia, mert azt is... Meg talán séta, mert az jó.

A bejegyzés trackback címe:

https://orshee.blog.hu/api/trackback/id/tr1543729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anrab 2008.06.29. 11:04:08

Ehhez nemtudok hozzászólni. De most komolyan! Valamiért olyan pesszimista hangulatot keltett bennem ez a post. remélem tévedtem. Kitartást kiscsillag! Kitartást! Ügyes csaj vagy megodlod! Mielött aszondanád hogy tévedek, tudd meg soha nem tévedek! Meg látom amit látok! :P

rh · http://rolandhegedus.com 2008.07.01. 08:05:16

Anrab... kiváltságos helyzeted lehet hogy te sosem tévedsz. de igazán. aki ennyire választékosan ír, mint Te gondolok itt arra, hogy aszondanád, és az előző/későbbi postokban is láttam elég prehumánus szavakat, az biztosan tudja hogy ne erőltesd azt ami nem megy, mert egy idő után kellemetlen és árt a bőrnek. gondolok itt az internetes oerversus viselkedésmintáidra.

on:
A lényeg hogy jó volt a buli. Igazából csak az alkoholt kellett volna hanyagolni... tudom tduom az mondja ezt aki a subwayben lipton redlabelt kért, de akkor is:D :P

Anrab 2008.07.03. 12:59:55

rh... tudod az a felállás, hogy ha ismernél akkor tudnád, hogy mégis mit miért írok. De mivel nem ismersz helyesbítek, nemtudom, hogy kivagy (ezért gondolom azt hgy nem ismersz). Lehet hogy ismerelk. Max látásból. Ugyanis ha közelebbről ismernél akkor tudnád, hogy mit miért mondok és mit miért csinálok. Ez a tökéletes szöveges izé ez csak duma. Ha tudnád nemvagyok nagyképű csak vakmerő. De nem ecsetelgetem neked, hogy mi a különbség a két fogalom között. Én inkább vakmerő vagyok. Ennek fényében olvasd újra.
Egyébként még annyit hozzátennék a dologhoz, hogy szerintem ez nem egy szépkiejtési verseny, vagy nyelvtan óórai tollbamondás. Attól, hogy nem úgy írom a szavakat ahogy a nagykönyvben meg van írva... attól még letudom őket írni hidd el de ha nem hiszed el az már a te bajod ugyanis nem vagyok rászorulva hogy neked bizonygassam a bizonyítványt. De tényleg letudom írni. legalábbis aszissszem. Vagy nem tom'. De azért megbocsáss mégis ki vagy hogy ezért szólsz rám? Most komoylan. Mert ha ezer meg egy éve ismernél és ismernélek akkor ASSZONDANÁM, hogy menj a ***csába :) De mivel nemtudom hogy kivagy ezért csak megkérlkek arra, hogy ezért ne irogass. A másik eleget irogattam mára neten ahhoz hogy tudjam, hogy mit lehet és mit nem. Megaztán nem NEKED írtam a dolgokat hanem Orsinak, mondjuk. Ha ő nem szól rám, akkor te miért? Nah midnegy,.
Erről ennyit. :)

orshee 2008.07.03. 19:19:38

Tündérebogaraim! Legyetek nagyfiúk, és ne itt, sőt egyáltalán ne! Én pártatlan vagyok... puszi Nektek!

rh · http://rolandhegedus.com 2008.07.04. 17:02:46

göd nincs is olyan messze

Anrab 2008.07.04. 19:18:24

Valóban szép hely Vác. Nemhiába jártam veled szembe tanulni!

rh · http://rolandhegedus.com 2008.07.07. 10:57:56

hova is jártál? áááá és milyen a lóbélsárpakolás tesiórán?

^^

Anrab 2008.07.08. 10:25:44

Tudod, van nekem is Királyos ismerősöm, volt általános sulis évfoylamtársam. De ennek ellenére aszondom hogy oda sok sok állat jár akit kivágtak a tanyáról. Mivel már a tangazdaságba se lehetett befogadni. De azért az elég gáz, hogy annak ellenére szidod a Mezősöket hogy van mezős ismerősöd. Nah ez a kétsznűség cimbora. mert, hogy ezzel viccelődsz az kérlek szegénységi bizonyítvány.
De azért az egész egészen vicces vagy koma. Nemértem hogy mi a bánat van veled.
Nemismerjük egymást de azért adod az ívet. Ártottam neked? lenyúltam a nődet? Megkarcooltam a járgányodat? Vagy mi a bánat??? Alapjáraton nemvagyok oylan aki másoknak beszól. De mivel szerény értelmi szinted csak a királyos normákat éri el ezért talán jobba járok ha tőmondatokba írok.
Vagy inkább elmutogatom :)
De most már elég lesz. Nemakarok mégjobban beletiporni lelked virágos mezejébe :) Ugyanis nemvenném szívemre ha emo-s lennél és utána olyan depi hogy rögtön öngyi is!
Nah smaccantás!

orshee 2008.07.08. 11:18:49

Komolyan szétrúgom a seggeteket.... Persze csak a geodézia után!
süti beállítások módosítása