Volt hó is

 2008.11.25. 21:54

Imádom a statisztikákat! A látogatottságom az elmúlt egy hónapban úgy néz ki, mint egy bináris kódsorozat: 1,0,0,1,0,1,0,1,1,0 stb. Ugye ez a neve? Mert az informatikiai ismeretem ezen téren nem túl széleskörű. Nem mintha máshoz nagyon értenék, de ennél csak jobban...

Nagyon elrepült az idő. November van!! Annak is a vége... benne vagyunk keményen az őszben, a minap havazott is, ami már inkább tél. Ihlet nincs, csak szándék. Ez baj, mert most végre van időm unatkozni, és olyankor szoktam irni (nem vagyok analfabéta, de ezen a laptopon nincs hosszú i, igen... kimásolhatnám karaktertáblából, de most nem). Na jó, igazából időm nem lenne, csak kedvem nincs csinálni, azt amit kellene. Kedv nélkül meg nagyon nehéz belevágni. Leadandó - leadandó. Már pár órája leginkább felváltva nézem a monitort és a plafont, meg hallgatom a TV-t. Három felé nézni már fárasztó lenne. De a fel-le nézésben is el lehet fáradni, ezért néha be is csukom a szemem, egy kis relaxálás, aztán újra fel-le. Most egy ecset kellene, meg festékek! Nem lenne semmi értelme, de nagyon jól esne... csak plecsnik!:)Tegnap olvastam egy iszonyatos közhelyet, ami annyira rémes, hogy az már jó, és mindent kifejez, amit csak kell: "Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik..."

Ennek viszont csak annyi az értelme, hogy élek. Bár az okok ismeretlenek.

A bejegyzés trackback címe:

https://orshee.blog.hu/api/trackback/id/tr80788701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása